Maar maak je geen zorgen—deze wijzigingen hebben geen invloed op de manier waarop je het Verzamelaarsplatform of Catawiki gebruikt.
Can't read the email? Go here for the online version
   
 

Beste kelton,

We brengen enkele wijzigingen aan in het Catawiki Verzamelaarsplatform. Maar maak je geen zorgen—deze wijzigingen hebben geen invloed op de manier waarop je het Verzamelaarsplatform of Catawiki gebruikt. Of hoe je Catawiki als geheel gebruikt.

Je kunt dus doorgaan met het verkennen van collecties en je eigen collecties delen. En je kunt zoals gewoonlijk bieden, kopen, verkopen en je passies nastreven.

Wat verandert er?
We dragen het eigendom van ons Verzamelaarsplatform over van Catawiki als bedrijf naar onze oprichters, René Schoenmakers en Marco Jansen. Dit omvat de licentie op het gebruikersmateriaal dat we van je hebben gekregen.

Dit betekent dat de gegevens van het Verzamelaarsplatform worden overgedragen aan LastDodo B.V. dat wordt beheerd door onze oprichters. Je kunt er zeker van zijn dat ze je persoonsgegevens veilig zullen verwerken, in overeenstemming met hun privacybeleid.

We blijven je persoonsgegevens ook veilig verwerken, aangezien je een Catawiki-gebruiker bent.

De persoonsgegevens die naar LastDodo B.V. worden overgedragen, omvatten (indien van toepassing) je naam, gebruikers-id, gebruikersnaam/nickname en adres/contactgegevens.

Wat dit voor jou betekent
Er verandert niets aan de manier waarop je Catawiki of het Verzamelaarsplatform gebruikt. Je bent nog steeds een gewaardeerd gebruiker van Catawiki en je kunt gewoon doorgaan met het gebruiken van Catawiki en het Verzamelaarsplatform.

Mocht je bezwaar hebben tegen de overdracht van je gegevens aan LastDodo B.V., klik dan op deze link. LastDodo B.V. zal je persoonsgegevens dan direct verwijderen. Je kunt dan geen gebruik meer maken van je Verzamelaarsplatform-account en je persoonlijke gegevens en je verzameling en shop in het verzamelaarsplatform worden verwijderd. Het is niet mogelijk om deze informatie te herstellen. Een opt-out heeft op geen enkele manier invloed op het gebruik van je Catawiki-account.

Binnenkort ontvang je meer informatie van René Schoenmakers en Marco Jansen over hoe zij het Verzamelaarsplatform nieuw leven gaan inblazen.

We raden je aan om op de onderstaande knop te klikken voor meer informatie.

Ontdek meer

Met vriendelijke groet,

Ravi Vora
CEO Catawiki